Menu
 • Vrijwilliger worden

  Bent u op zoek naar leuk en zinvol vrijwilligerswerk? Bij het Bureau Vrijwilligerswerk kunt u terecht voor advies en voorlichting over vrijwillige inzet. In een gesprek met de medewerker van het BVW gaat u op zoek naar de inzet die bij u past. 
  Vrijwilligerswerk is er voor iedereen: voor mensen met weinig tijd of juist met zee├źn van tijd, voor jonge en oudere mensen, voor mensen met een beperking en/of voor mensen die willen (re)integreren. 

  Wat betreft de invulling van vrijwilligerswerk zijn er veel verschillende mogelijkheden: praktische klussen, buitenwerk, cultureel, sport, bestuurlijk, zorg- en welzijn, goede doelen en nog veel meer.  

  Een leuke en interessante vrijwilligersbaan vindt u online op onze site. We hebben diverse vacatures van verschillende organisaties. Vrijwilligersbanen voor een paar uur per week, een uur per maand, of korte klussen van een paar dagen. U kunt alvast een kijkje nemen in onze vacaturebank.

  U kunt zich hier inschrijven als vrijwilliger.

  De baliemedewerkers van het BVW nemen contact met u op en in een kennismakingsgesprek wordt, samen met u, gekeken naar welk vrijwilligerswerk bij u past en of er een koppeling met een vacature gemaakt kan worden.  

 • Nieuws

  Kerstvakantie Bureau vrijwilligerswerk

  maandag 4 december 2017
  Lees meer...

  Timpaan stopt en Tinten start in Steenwijkerland per 1-1-2018

  woensdag 29 november 2017
  Lees meer...

  Sterk in vrijwilligerswerk in Steenwijkerland

  maandag 4 september 2017
  Lees meer...